Hemortens Banor Militär Snabbmatch – Milsnabb

Det är dags att anmäla sig till årets Rikstävling på Hemortens Banor – Milsnabb. Tävlingen pågår mellan 31 augusti och 22 september.
Exakta skjuttillfällen för tävlingarna i Milsnabb finns noterade i klubbens skjutprogram.

I RHB-Milsnabb kan varje skytt göra upp till fyra starter i olika vapengrupper – A, B, R samt C. Dock bara EN start per vapenGRUPP. Se Skjuthandboken kapitel J för fler detaljer. Tävlingarna räknas som externa tävlingar och är standardmedaljgrundande. Passa på att få extern aktivitet med dina vapen – skjut Rikstävlingen på Hemortens Banor.

Varje start kostar 90:- för skytten. Summan för alla dina starter sätts in på vårt tävlingskonto pg. 16 45 61-3 eller till Swish 123 256 1371 i samband med anmälan. Var noga med att ange vem som betalar samt vad betalningen avser. Startkort och instruktioner tillhandahålls av skjutledaren/tävlingsansvarige. Tekniskt sett är det som att skjuta en vanlig milsnabbmatch, så det är varken svårt eller komplicerat.

För den som är intresserad finns mer att läsa på Förbundets webbplats här.

Gör dina anmälningar till tävlingarna på klubbens webbplats under fliken Evenemang. SISTA DAG FÖR ANMÄLAN ÄR 18:00 MÅNDAG 19 AUGUSTI .

Frågor besvaras av Magnus, magnus.malmlund73@gmail.com

Mvh
Tävlingsledningen